Wie ben ik

Kindercoach Lynn

Over Lynn

Ik ben ik en dat gun ik elk kind!

Wat heb ik me onbegrepen en ongezien gevoeld op school! Kinderen die me uitlachten om de kleren die ik droeg, woorden als aansteller en mietje die ik naar mijn hoofd geslingerd kreeg en de keuzes die voor mij gemaakt werden, waar ik niet volledig achter stond. 

Door te leren om mezelf te begrijpen en te zien, zie ik nu de kinderen om mij heen die een schreeuw om aandacht/begrip laten horen door hun gedrag. Het gedrag is wat we zien, maar eigenlijk schreeuwen ze om aandacht.

Net als die jongen die ik tijdens mijn stage in klas 4 in Almere heb mogen zien opbloeien. Alles was stom, saai en hij wilde niet meedoen met de lessen. Tot die ene les waarbij hij achter zijn tafel stond en riep: Dit is de leukste les ever, juf! Ik had hem ‘aan’ gezet. Hoe verder het jaar vorderde, hoe hechter onze band werd. Wat anderen niet voor elkaar kregen, wilde hij wel met mij doen en hij vertrouwde mij, vertelde dat hij bang was voor dingen en ik zag de glimlach weer op zijn gezicht. Hij heeft mij zo geraakt en heeft er voor gezorgd dat ik juist met deze kinderen aan het werk wil en óók wil helpen! 

Ik heb mezelf altijd ingehouden en aangepast aan de omgeving, maar ik gun die kinderen juist dat ze gehoord en gezien en begrepen worden, dat de oorzaak van hun onbehagen opgelost wordt en ze kunnen worden wie ze zijn! Kinderen die niet begrepen worden door de omgeving en afgekeurd worden op hun gedrag, zijn de kinderen die mijn vuurtje laten branden. 

Ik ga voor ze door het stof. Probeer op 1001 manieren een band met ze te krijgen en de juiste begeleiding voor elk kind te vinden waardoor zij kunnen groeien. Ik geef hen die onvoorwaardelijke liefde en aandacht. Ik luister, maak grapjes, weet wat er speelt in hun belevingswereld en draag de kinderen op mijn vleugels. Ik hoor de schreeuw, zie de open armen die zeggen: pak me op en neem me mee. 

Dat ben ik. 

MIJN

Missie

Mijn missie als kindercoach is om kinderen te leren dat zij zichzelf mogen zijn. Dit doe ik door hen een veilige omgeving te geven, waar ze mogen leren, spelen, creatief mogen zijn en kunnen ontspannen en uiteindelijk als ‘vrij vosje’ weer het leven in kunnen stappen. Het 1-op-1 werken met kinderen is zo waardevol en er komt enorm veel moois uit.

MIJN

Visie

Mijn visie is dat elk kind opbloeit van 1-op-1 begeleiding en als kindercoach kan ik dit bieden. Met verschillende methodes en begeleidingstechnieken krijgt het kind meer zelfvertrouwen en leert het kind dat hij mag worden wie hij is. 

MIJN

Geschiedenis

Ik heb jaren met veel plezier in het onderwijs gewerkt, waar ik met prachtige kinderen heb mogen werken. De kinderen die juist wat meer aandacht nodig hadden en met een zorgvraag rondliepen, hebben nog steeds een speciaal plekje in mijn hart. De glimlach die er op hun gezicht ontstond op het moment dat ik ze kon helpen met iets wat anderen niet begrepen, heeft mij doen inzien dat ik als kindercoach nog meer van deze glimlachen mag creëren.

Contact

Telefoon:
06 44839737

E-mail:
info@hetvrijevosje.com

Adres:
Schepenveld 12-14
3891 ZK Zeewolde