Workshops & Activiteiten

Naast kindercoaching zijn er bij Het Vrije Vosje ook ontzettend leuke en leerzame workshops en activiteiten te boeken! Wil je jouw kind laten spreken in de beeldentaal? Of wil je jezelf onderdompelen in de symboliek van tekeningen? Meld jezelf of je kind dan aan voor de Droom 3-daagse! 

Heb je een pre-puber die na de zomervakantie naar de brugklas gaat? Dan heeft Het Vrije Vosje nu een geweldige workshop waarin het kind klaargestoomd wordt om met zelfvertrouwen en een rugzak vol kwaliteiten naar de middelbare school te gaan! 

Houd deze pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops & activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required

Droom 3-daagse

Droom 3-daagse

Kom dromen bij de droom 3-daagse!

Vind jij tekenen heerlijk en droom je wel eens van je eigen droomhuis? Bij de droom 3-daagse mag jij aan de slag met de meest prachtige kleurpotloden, krijtjes en papier en teken jij jouw droomboom, droomhuis en jezelf!

De droom 3-daagse bestaat uit 3x een uur. Als je binnen komt, krijg je een lekker kopje thee en kan je vertellen hoe jouw dag/week/weekend was. Hierna doen we een korte meditatie waarin we op zoek gaan naar jouw dromen met mooie muziek op de achtergrond. Als je helemaal helder hebt wat jouw droomboom of droomhuis is, gaan we tekenen!

Na de drie keer, vraag ik of papa en/of mama naar de praktijk willen komen en dan kijken we samen naar de tekeningen. 

Voor kinderen vanaf 6 jaar.
Volwassenen mogen natuurlijk ook een droom 3-daagse komen doen! Dan kijken we samen naar jouw tekeningen!

Kosten: €30 euro voor de 3-daagse incl. thee, koekjes, mooie materialen en een verslagje!

Kom jij ook? 

Vul het contactformulier in of mail dat je interesse hebt voor jou of jouw kind naar: info@hetvrijevosje.com.

Brugklas Boost

 

De stap van groep 8 naar de brugklas is een spannende stap! Een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, huiswerk maken, verschillende leerkrachten voor elk vak, alles is nieuw. Daar kan elk kind wel een boost bij gebruiken. 

Bij Het Vrije Vosje is de Brugklas Boost een nieuwe workshop speciaal voor de kinderen die afscheid gaan nemen van groep 8 en na de zomervakantie hun leerweg vervolgen op de middelbare school. Afscheid nemen van de klas die je al zo lang kent, de school waar je vele jaren elke dag naartoe ging en dan de stap naar een nieuwe school, met nieuwe vakken, leerlingen en leerkrachten kunnen een grote impact hebben op hoe die pre-puber zich voelt! Helemaal met die Coronatijd achter de rug is het fijn om met een portie zelfvertrouwen de grote stap te kunnen maken.
 
Bij de Brugklas Boost werken we aan een gezonde dosis zelfvertrouwen en gaan we op zoek naar de kwaliteiten waarvan ze niet wisten dat ze ze hadden. Het kwaliteitenspel en het maken van een moodboard staan op het programma en natuurlijk leren we elkaar goed kennen, kletsen we er op los en snoepen we tussendoor wat lekkers. In de kerstvakantie is er een terugkomdag om te kijken hoe het eerste half jaar geweest is en of er nog dingen zijn waar ze tegenaan lopen.
 
Krijgt jouw kind ook die rugzak vol zelfvertrouwen en kwaliteiten mee naar de middelbare school? 
 
Voor kinderen van groep 8 (of de eerste klas na een lastig jaar)
Kosten: €50 voor 2 dagdelen (1 voor het nieuwe schooljaar begint en 1 in de kerstvakantie) incl. thee, koekjes, mooie materialen en een verslagje.
 
Meld snel jouw kind aan! Vul het contactformulier in of mail de contactgegevens en informatie over jouw kind naar: info@hetvrijevosje.com.