Volle maan 27 april 2021

Dinsdag 27 april 2021 staat de volle maan in het sterrenbeeld Schorpioen. De volle maan van deze maand is extra bijzonder, want het is een supermaan! Het sterrenbeeld Schorpioen houdt van de rauwe waarheid en vraagt ons tijdens de volle maan diep te graven. Kijk in de spiegel en je gaat inzien hoe je jezelf kan verbeteren en wat je moet gaan doorbreken. 

Dat de maan krachten bezit, weten we al heel lang; de maan stuurt het water en maakt dat zeeën eb en vloed kennen. Het effect op ons lichaam en onze emoties kunnen we twee dagen voor én twee dagen na de volle maan voelen. Rond volle maan kan je merken dat je slechter slaapt en dat je een onrustig gevoel met je meedraagt, maar elke volle maan, met zijn stand in de hemel op dat moment, heeft weer unieke eigenschappen die we kunnen ervaren. Wat de volle maan van 27 april 2021 met zich meebrengt, leg ik je hier uit.

Volle maan in Schorpioen

Schorpioen is een waterteken en staat voor transformatie van een oude naar een nieuwe fase in jouw leven. Je kan rond de volle maan van 27 april 2021 veranderingen verwachten. Deze krachtige volle maan houdt een voorjaarsschoonmaak in jouw leven en zorgt dat je nu echt goed kan loslaten. Omdat deze volle maan een volle supermaan is, is de energie nog meer voelbaar. De maan zal dichter bij de aarde staan en dus groter ogen.

Zon in Stier

Als 27 april de volle maan in Schorpioen aan de hemel staat, komt de zon op in het sterrenbeeld Stier. De Stier laat je standvastig, geduldig en bedachtzaam zijn. Je zal de komende tijd voelen dat je hard wil werken en even die extra aandacht in kleine dingen steken. Natuurlijk geeft de Stier je ook de koppigheid die je soms een stapje terug zet, maar je zal ook grote stappen vooruit maken.

Maankalender 2021Met deze prachtige maankalender kun je goed bijhouden wanneer de volle maan aan de hemel staat.