volle maan 24 juni

Het is weer tijd voor de volle maan van deze maand op 24 juni 2021. Deze maand staat de volle maan in het sterrenbeeld Steenbok aan de hemel. Steenbok is een aardeteken en ook deze maand mag jij weer voelen welke invloed de volle maan heeft. Wat kan jij deze maand verwachten rondom de volle maan van 24 juni?

De volle maan van 24 juni 2021 is de eerste volle maan van de zomer en wordt ook wel de ‘strawberry moon’ genoemd; de beste tijd om jonge gewassen te laten groeien. Het sterrenbeeld Steenbok is een ambitieus, verantwoordelijk en traditioneel sterrenbeeld en wordt gezien als de ‘vader’ van alle sterrebeelden. Deze volle maan kan je een grotere behoefte voelen naar veiligheid en geborgenheid, je wilt dichter bij jezelf blijven en weer met beide voeten op de grond komen.

Volle maan 24 juni 2021 in Steenbok

Steenbok is een aantrekkelijk, wijs, intelligent en verantwoordelijk sterrenbeeld; ze moeten altijd een droom hebben om te volgen en jagen het liefst hun ambities na. Rond deze volle maan kan jij gaan voelen dat je extra hard wil werken aan je dromen en hier al je energie voor inzet. Je kan voelen dat je wat wilt gaan betekenen voor de maatschappij en je voeten stevig op de grond wilt zetten.

Zon in Kreeft

Deze maand staat de zon in het sterrenbeeld Kreeft. Kreeft is een waterteken en staat qua kenmerken totaal tegenover Steenbok. De Kreeft haalt veel energie uit zijn emoties, intuïtie en huiselijkheid. Waar de Steenbok graag stappen wil zetten richting onafhankelijkheid en een grote rol wilt innemen in de maatschappij, houdt de Kreeft het liever dicht bij huis. Kreeften zorgen graag voor anderen en laten zich leiden door hun intuïtie en emoties. Het kan dat je dus deze maand aan de ene kant graag stappen wilt zetten richting je droom, maar dat Kreeft ervoor zorgt dat je op zoek bent naar goedkeuring van buitenaf. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan en geef jezelf nog een keer de kans om de energie van Steenbok te voelen.

leven met de maan

Boekentip: Leven met de maan

Wil jij meer lezen over het leven met de maanstanden? De maan heeft altijd een enorme invloed op hoe we ons voelen en in dit fantastische boek wordt uitgelegd hoe je kan leven met de maan.

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar via onderstaande button voor €22,50 met gratis verzending.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *