volle maan 26 mei

Ik wil beginnen met hoe bijzonder deze volle maan in Boogschutter is. Deze maand staat er een volle maan aan de hemel op 26 mei 2021, maar het is geen gewone volle maan, het is een bloedmaan. Daar bovenop komt ook nog dat in delen van de wereld een totale maansverduistering te zien is. Wat kan jij deze maand verwachten rondom de volle maan van 26 mei?

Deze maand staat de volle maan in het sterrenbeeld boogschutter en net als vorige maand hebben we te maken met een supermaan. De supermaan maakt dat de energie nog eerder en langer voelbaar is. Mensen met het sterrenbeeld Boogschutter staan bekend om hun avontuurlijkheid. Het zijn inspirerende mensen met een groot enthousiasme. Het zijn de mensen die vaak doorschieten in hun ideeën en daarna pas beseffen waar ze mee bezig zijn. Deze volle maan kan jij veel inspiratie voelen en de drang om avonturen te gaan beleven. Misschien boek jij wel eindelijk die droomvakantie of ga je een nieuwe uitdaging aan.

Volle maan 26 mei in Boogschutter

De volle maan van 26 mei 2021 staat in het sterrenbeeld Boogschutter; een avontuurlijk en optimistisch sterrenbeeld. Boogschutter is altijd op zoek naar avonturen en reizen graag, ook verbreden zij graag hun horizon door te studeren en diepgang te zoeken met anderen. Deze volle maan kan jij de avontuurlijkheid voelen en grote stappen willen zetten. Let wel op, want Boogschutter gooit zich graag in het diepen en denkt daarna pas na over wat hij eigenlijk gedaan heeft.

Zon in Tweelingen

Tegenover de volle maan, staat de zon deze maand in het sterrenbeeld Tweelingen; een sterrenbeeld dat bekend staat om het plannen en bestuderen van nieuwe dingen, voordat er tot stappen wordt overgegaan. Een sterrenbeeld dat pal tegenover Boogschutter staat en waardoor er conflicten kunnen ontstaan tussen de eigenschappen van de twee sterrenbeelden. Tweelingen is een luchtig sterrenbeeld en is leergierig en nieuwsgierig. Wel verveeld Tweelingen zich snel en maken daarom minder snel iets af.

Maansverduistering – Supermaan

Zoals ik dit blog begon, is deze maan extra speciaal. In bepaalde delen van de wereld kun je een totale maansverduistering zien, maar helaas moeten we deze in Nederland missen. De maansverduistering kan er voor zorgen dat je emoties nog heftiger voelt. Heb jij het geluk om de maansverduistering te zien? Schroom niet en deel jouw foto’s en ervaringen hier in de comments!

Boekentip: Leven met de maan

Wil jij meer lezen over het leven met de maanstanden? De maan heeft altijd een enorme invloed op hoe we ons voelen en in dit fantastische boek wordt uitgelegd hoe je kan leven met de maan.

Ga aan de slag en bestel jouw exemplaar via onderstaande button voor €22,50 met gratis verzending.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *